Confidentialitatea Datelor

SC Enigma SRL si www.jucariicucubau.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor;

SC Enigma SRL si www.jucariicucubau.ro nu divulga si nu transmite unor terte parti datele si informatiile despre clientii/colaboratorii/furnizorii din bazele sale de date,  nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.jucariicucubau.ro si nu încurajează SPAM-ul.

Jucariicucubau.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către jucariicucubau.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. 

 

Care sunt drepturile dumneavoastra

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs. sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie șterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii și de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@jucariicucubau.ro.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail jucariicucubau93@gmail.com. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteti depune o plangere.