Termeni si Conditii

POLITICA DE RETURNARE

jucariicucubau.ro face eforturi permanente pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate ale celor mai cunoscuți producători din domeniu. Inainte de a face o comandă, parcurgeți cu atenție toate informațiile și imaginile ce insoțesc produsul dorit pentru a vă face o imagine clară și completă, și verificați dacă produsul corespunde necesităților dvs din toate punctele de vedere. Dacă totuși, detaliile furnizate nu vă sunt suficiente, scrieți-ne la jucariicucubau93@gmail.com sau telefonați-ne la numerele afișate în pagina de contact. Vă stăm la dispoziție cu orice alte informații pe care le solicitați.

Produsele achiziționate la distanță:
Dacă totuși sunteți nemulțumiți de produsul comandat, sau acesta prezintă defecte de fabricație, conform OUG nr. 34/2014, puteți solicita înlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui în termen de 14 zile lucrătoare de la primire. Returnarea produsului o veți putea face după ce ne înștiințați în scris despre intenția dvs la adresa jucariicucubau93@gmail.com S.C. Enigma S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului. 

Returnarea produselor se va face folosind același serviciu de transport cu care s-a facut și expedierea.

*Model de formular de retragere. Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.

Catre Enigma SRL,

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............

Comandate la data ............ / primite la data ............

Numele consumatorului ............

Adresa consumatorului ............

Data ............

Semnatura (numai in cazul notificarii pe hartie) ............

 

CONDIȚII DE GARANTIE

Garanția se soluționează la sediul S.C. Enigma S.R.L. prezentat în pagina de contact, prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în responsabilitatea S.C. Enigma S.R.L., iar expedierea se va face prin intermediul curierului prin care s-a facut și recepționarea. Soluționarea garanției se face în maxim 14 zile calendaristice.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serie sau ambalaj), împreuna cu accesoriile aferente și copiile de pe factura fiscală și certificatul de garanție. In cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.),  setări și instalări incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor.

In cazul solicitării nejustificate de acordare a garanției ne rezervăm dreptul de a percepe beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect.

 

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Jucariicucubau.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către jucariicucubau.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Jucariicucubau.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.jucariicucubau.ro. De asemenea, jucariicucubau.ro nu divulgă datele dvs. personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. 

 

CONTACT

Cea mai comodă cale este prin email la adresa: jucariicucubau93@gmail.com

 

RECLAMAȚII CĂTRE ANPC:

Pentru a depune o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, vă rugăm să accesați: https://anpc.ro/