Livrare

Comandă on-line: 

Pentru finalizarea comenzii urmați instrucțiunile standard ale programului. Puteți oricând renunța sau adăuga alte produse la coș. După lansarea comenzii veți primi pe adresa Dvs. de mail o informare cu înregistrarea comenzii. Probabil (dar nu neapărat) veți  fi contactat telefonic pentru confirmare.   

 

Comandă pe messenger: 

Dacă apare on-line operatorul nostru pe Yahoo-Messenger puteți comanda instant, avantajul fiind că veți putea primi informații suplimentare în timp util despre orice produs. 

 

Comandă telefonică:                                    

Dacă preferați să ne întrebați orice înainte de a comanda cel mai simplu mod este să ne sunați. Vom răspunde cu plăcere la orice întrebare și vă putem înregistra și comanda pe această cale!    

 

Livrare rapidă:

Onorăm toate comenzile efectuate până în ora 15:00 de luni până vineri în 24 de ore (prin curier rapid). Dacă a-ți făcut comanda după ora 15:00 expedierea comenzii se face a doua zi și ajunge la dumneavoastră în 24 de ore din momentul expedierii. Comenzile efectuate vineri după ora 15:00 se vor expedia sâmbăta și livrarea se face în ziua de luni. Oferim și posibilitatea livrării prin Poșta Română - care vă costă mai puțin - însă timpul de livrare este în medie de 3 zile.  

 

Transport gratuit peste 295 Ron: 

Costul de transport va fi afișat înainte de finalizarea comenzii.

Transportul se poate face prin:
Curier rapid ( Fan courier ) - 19 lei ( în localitățile acoperite de firma de curierat )
Poșta Română - 13 lei

Dacă doriți expedierea coletului prin curier rapid într-o localitate care nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, (detalii pe http://www.fancourier.ro/tools/retea/arie-acoperire),va trebui să achitați un cost de transport suplimentar în funcție de numărul de km dintre localitatea d-voastră și cel mai apropiat sediu Fan courier, acest cost vă va fi comunicat de către operatorii noștrii în momentul confirmării telefonice a comenzii.
In cazul în care nu doriți să achitați aceast cost, aveți posibilitatea să ridicați d-voastră coletul de la sediul Fan Courier din localitatea cea mai apropiată sau să alegeți să vă fie livrat coletul cu Poșta Română.

Pentru orice comandă mai mare de 295 RON Cucubau oferă transportul gratuit al comenzii (pe teritoriul României). Pentru comenzi externe se negociază condițiile la telefon sau e-mail.

 

Schimbăm produsele gratuit:

În cazul în care doriți schimbarea vreunui produs(e), aceasta se face gratuit. Magazinul nostru online suportă toate taxele de transport ! 

                                                  
Returnarea banilor:                                    

Dacă doriți banii înapoi, returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Veți primi contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data returnării produselor.  

 

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate pe site-ul jucariicucubau.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare, 2 ani pentru produsele de folosinta indelungata.

Toate produsele sunt noi, in ambalaje originale.

                                    
Alte observații:                                    

Cu toate că încercăm să actualizăm în timp util disponibilitatea jucăriilor de pe siteul jucariicucubau.ro, este posibil ca la unele poziții să apară temporar eronat stocul. Acest lucru se poate datora faptului că pe lângă vânzările on-line deținem și magazine stradale, iar stocurile din acest motiv se schimbă de la                  
oră la oră. Dacă doriți să fiți absolut sigur de disponibilitatea unui produs - ne puteți contacta înainte de lansarea comenzii, unde operatorii noștrii vă vor ajuta cu maximă amabilitate și profesionalism !